Bine ati venit pe Dacia.md

Despre noi

despre-noi

Modernă

Pentru colecţionarii de cifre, poate e important faptul că, după 1999, Renault a investit peste 600 de milioane de euro în modernizarea echipamentelor de producţie ale uzinei Dacia de la Piteşti.

Pentru posesorii de Dacia, e mai important însă ca un vehicul produs la Piteşti respectă aceleaşi standarde ca orice alt vehicul produs în orice uzină din cadrul grupului Renault.

Robustă

Şi la acest capitol, Dacia porneşte la drum pregatită. Tehnologiile pe care le pune în practică au fost de-a lungul timpului testate şi validate în uzinele Renault. De concepţie simplă dar nu simplistă, rezistente în timp, aceste tehnologii sunt perfect adaptate condiţiilor dificile cu care e oricând posibil sa te confrunţi pe şosele. Şi toate acestea la costuri de întreţinere şi reparaţie moderate.

Accesibilă

Te vezi la volanul unui automobil Dacia? Nu e nevoie să visezi prea mult. Ne place să-ţi îndeplinim dorinţele cât mai repede; şi în acelaşi timp, avem grijă de bugetul tău.

Cu o reţea densă, îţi stăm la dispoziţie oricând şi oriunde cu produse şi servicii competitive, la preţuri avantajoase.

Şi pentru că nu eşti singurul care are nevoie de Dacia, ne-am diversificat puţin traseele. Începând cu 2005, Dacia a devenit marcă internaţională, cucerind noi clienţi pe patru continente.